Плащане, доставка и връщане

Важно относно поръчките:
1. Всяка една плоча, която не е чисто нова предварително се почиства и се оценява нейното състояние - на плочата и на обложката. След като една плоча се поръча, тя се преслушва от нас преди да бъде изпратена на клиента.
2. Минималната сума за поръчка през нашия уебсайт е 15 лева.
3. Всяка една поръчка, направена през нашия уебсайт се потвърждава по телефон, преди да бъде обработена и изпратена до всеки клиент. Моля, попълвайте валиден телефоннен номер при поръчка.

Ако имате въпроси не се колебайте да се свържете с нас на телефони: 0884409850 или 0878440959.

Начин на плащане:
1. Наложен платеж - в брой при получаване на пратката от куриер или в офис на куриерска компания;
2. PayPal – онлайн разплащане през вашия PayPal профил, както и директно с кредитна или дебитна карта през системата на PayPal;
3. Банков превод – заплащане на дължимата сума за поръчката чрез превод от вашата банкова сметка към нашата фирмена сметка;
4. Плащане на място в магазина.

Начин на доставка:
1. Доставката е безплатна за поръчки над 79 лв. до офис на куриерска фирма Еконт или Спийди.
2. Доставката до адрес на получател е безплатна при поръчка над 300 лева.
3. Доставката се извършва с куриерски фирми Еконт и Спиди, обикновено в рамките на 1 до 2 работни дни, в зависимост от деня и часа на поръчката.
4. Стойността на доставката се определя според броя и теглото на графомонните плочи или други продукти, които сте избрали от нашия уебсайт и тарифата на всяка една куриерска компания.

Връщане:
Връщане на плочи втора употреба, поръчани от сайта се извършва до 14 календарни дни от датата на доставката. Връщане на запечатани плочи може да се извърши само ако имат производствен дефект, отново в рамките на 14 календарни дни от датата на доставката.